Information

Född: 2007
Fader: Fia-Friends Optimal-Oktan
Moder: Borderness Mazy

fredag 22 februari 2008

Hej hej!

Vi har varit lite dåliga på att uppdatera, men här kommer det lite ny information iallafall!
Kess är duktig och är väldigt rolig att jobba med, han lär sig fort och älskar att göra saker, och lära sig nya saker, för då får han massa gott!
Han har gjort en del bus också... han är ofta i kattlådan och äter sanden, han har tuggat av telefonsladden så vi var utan hem telefon i tre dagar och han tar diverse saker, som han VET att han INTE får ta...och springer med dom fort som attan, in under sängen.
Han tuggar inte sönder sakerna utan jag tror bara han vill att vi ska springa efter honom...haha..
Vi har övat på att "sitta fot", och han är duktig. Han går även fot i korta sträckor med ögon kontakt. Mycket stolt över honom! =)
och han börjar valla mer och mer, gärna de andra hundarna..vilket är helt okej, så länge han inte vallar cyklarna och bilarna så är jag nöjd!
Han har fått en liten transportbur, eller den är ganska stor..han får nog plats med många kompisar i den...
men iallafall.. den trivs han i och den har jag med mig hem till kompisar, när vi hälsar på!
Då får han springa runt lite en stund och sen får han lägga sig i buren och där somnar han så gott..gärna tvistad som en liten korv med alla fyra benen åt olika håll!

Vi var nere i kungsbacka och hälsade på hans syster Simba och hans bror Nicko. Kess blev så otroligt glad när han träffade Siv, och även när han träffade sin mamma och sina syskon! Ja, han blev glad i simson också!

Simba gav honom många pussar i mungipan och sen var det full rulle tills alla slocknade och vi var tvungna att åka hem, för jag började jobba.

Och dagen förra söndagen var han med på hundklubben, han fick smyg träna lite agility...han gick genom släpet..och tyckte det va roligt för när han kom ut så tjoa o tjimma o applåderade alla för honom!
men resten av hindrena får vänta ett tag.. han är mer med för mijöträningens skull..och gissa om han tycker det är kul!!

Längtar så tills han är såpass tränad så han kan börja tävla, då ska vi sopa banan tillsammans!
Hörs snart igen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på ER!
Jag tror också att ni kommer att sopa banan inom mer än en gren.
Ni passar otroligt bra ihop, det syns på Kess, och du är lugnet själv det kan inte bli bättre.
MVH
Siv, Simba, Nicco och Mazy

Anonym sa...

hahaha precis samma stil som pappa Oktan när han ligger!

Hälsningar Anna & Oktan