Information

Född: 2007
Fader: Fia-Friends Optimal-Oktan
Moder: Borderness Mazy

tisdag 5 februari 2008

Hej allihopa! Här kommer en film från den stora morgon promenaden idag(han har en liten morgonpromenad också).. Kess leker med de stora hundarna och börjar bli riktigt tuff! Man märker att han känner sig mer hemma nu för han blir mer och mer lik en gangster..en söt sådan!
Men fortfarande lydig, och nästan rumsren! det händer nån liten olycka ibland men det är ju för att jag är alldeles för långsam på med skorna..men det löser sig, än så länge har inte nr2 kommit inomhus!=)

När vi var ute förut så kom det två flat-coated retrivers springandes och ville leka med alla hundarna som stog samlade i en klunga(dvs. mina hundar) och Kess åkte snabbt upp i famnen.. man vet ju aldrig med nya hundar som kommer farandes sådär..men sen kom ägaren och dom va snälla enligt honom så Kess fick hälsa och leka lite så gott han kunde..det tyckte han var kul!

Idag har han blivit försäkrad också, han fick högsta och bästa försäkringen! och det blev 50% rabatt efter allt omräknande..medlemskap i SKK, valp rabatt + mängdrabatt för alla hundar och katter. Så nu är han högst försäkrad av mina fyra hundar, men billigast också!
Tänk så bra det kan bli!

Nu sover han igen..samlar krafter, för imorgon väntar nya äventyr!

3 kommentarer:

Tina sa...

Hej
Lycka till med lille Kess
Du får jättegärna höra av dig till mig och berätta hur det går med honom.jag är jätteintresserad av hur dessa valpar kommer att utvecklas.
mvh
Tina och farmor Kila
kennel Fia-Friends

http://www.123minsida.se/fia-friend
tina.rosberg@home.se

siv sa...

Vad duktig du är som har gjort en sida om Kess.
Det kommer att bli jättekul att följa honom här.
Han ser ut att må som en prins ihop med er alla.
Jag har börjat lite med inkallning på Simba, men hon har ingen aning om vad hon heter, men hon är lika glad för det.
mvh Siv

Anna sa...

Hejsan

Det ska bli kul att få följa Oktans val, Kess (och matte)! Lycka till!!

Hälsningar Anna& Oktan